Gerechten

Onze keuken is geopend vanaf 11:30 tot 18:00 uur. Van vrijdag t/m zondag van 11:30 tot 20:30 uur.

Tomatensoep
€ 6,00
Heerlijke huisgemaakte tomaten soep met stukjes kip
Dagsoep
€ 6,00
Huisgemaakt: vraag aan de bediening
Kaas proeverij
€ 12,00
4 soorten kaas, worden vergezeld met o.a. ons heerlijke vers gebakken brood, Limburgse stroop en mosterd
Vlees proeverij
€ 12,00
4 soorten vlees, gebraden gehakt, Ardenner ham, Coppa di Heuvelland en Ardernner paté, worden samen geserveerd met o.a. ons heerlijke vers gebakken brood en Limburgse stroop
Proeverij van Jeanneke
€ 12,00
Diverse soorten kaas en vlees gaan samen met ons ovenverse huisgebakken brood. Aangevuld met o.a. Limburgse stroop en jam
Boterham carpaccio
€ 12,00
Carpaccio maar dan op een dikke boterham
Boterham Zalm
€ 10,00
Huisgebakken brood rijkelijk belegd met gerookte zalm, sla en heerlijke zelfgemaakte wasabi/mosterd mayonaise
Boterham gehakt
€ 7,00
Een boterham belegd met overheerlijk in de oven gebraden gehakt van de ambachtelijke slager
Kroketten op brood
€ 8,00
Twee kroketten op brood met slagarnituur
Vega Kroketten van oesterzam op brood
€ 8,75
Twee oesterzwam kroketten van Zwamburg uit Schimmert, op brood met slagarnituur
Ambachtelijke Tosti brie
€ 6,50
Tosti met brie en pesto gemaakt van een flinke boterham.
Ambachtelijke Tosti ham en kaas
€ 6,00
De vertrouwde tosti maar dan met onze flinke boterham
Salade brie
€ 11,00
Heerlijke salade met daarbovenop een warme brie met honing en noten
Salade met zalm en gerookte forel
€ 12,50
Heerlijke salade met gerookte zalm en gerookte forel op een bedje van sla. Geserveerd met huisgemaakte croutons
Pasteitje met kippenragout
€ 10,50
Knapperig bladerdeeg met onze huisgemaakte kippenragout en sla garnituur. Met brood + 2,00 / Met friet + 3,00
Vega oesterzwam kroketten
€ 12,50
Twee vegetarische kroketten van oesterzwam (product uit de streek) met sla garnituur en frietjes
Gehaktballetjes in tomaten saus
€ 13,50
Volgens het recept van oma, geserveerd met frietjes of brood
Limburgs zuurvlees
€ 13,50
Stoofvlees op Limburgse wijze geserveerd met frietjes en slagarnituur
Tip!
Stoofpotje Krieken bier
€ 13,50
Gestoofd vlees in kersenbier, geserveerd met frietjes en slagarnituur. Volgens recept van Jack Meertens (slager uit het dorp)
Tip!

Lekkers voor bij de koffie of als nagerecht

Limburgse vlaai
€ 3,50
Versgebakken Van bie d’r Bekker. Met slagroom + 0,50
Appeltaart volgens oma’s recept
€ 3,75
De oma van Renee heeft ons geleerd hoe je echte ouderwetse appeltaart maakt. Met slagroom + 0,50
Dame blanche
€ 5,00
Vanille ijs met chocolade en slagroom
Cheesecake
€ 5,50
Met slagroom en een bolletje ijs
Brownie
€ 5,00
Met slagroom en een bolletje vanille ijs

Lekkers voor bij de borrel

Portie bitterballen (8 stuks)
€ 6,00
Portie gemengde snacks (8 stuks)
€ 6,00
Oesterzwam bitterballen (8 stuks)
€ 7,50
Vegan bitterballen van oesterzwam paddenstoelen. Streekproduct uit Limburg
Kaas en worst
€ 5,00
Antipasti
€ 8,50
Kleine vleesproeverij
Borrelplank (2 personen)
€ 15,00
Ook vegetarisch te bestellen

Reserveren? Dat kan via 043-8514173 of info@biejeanneke.nl